Karşılaşmanın ikinci yarısında Fenerbahçe tribünleri, Güiza"yı protesto edip, Semih lehine tezahürat yapmaya başladı.
71. dakikada yerini Semih"e bırakan İspanyol oyuncu, sahadan çıkarken bir hayli üzgündü. Tribünlerin ıslıklarla uğurladığı Güiza"nın, yedek kulübesinde otururken, gösterilen tepkiden dolayı büyük bir üzüntü yaşadığı görüldü. Bir ara gözyaşlarını da tutamayan ve tek başına bir köşede oturan yıldız oyuncuyu kulübedekiler teselli etmeye çalıştı.
Güiza oyun alanından çıkarken, takım kaptanı Alex, bu futbolcunun yanına gelerek destek verdi, moralini bozmamasını istedi.

Manchester City izledi
Bu arada Daniel Güiza dünkü Bursaspor maçında Manchester City antrenörü Andy Sayer tarafından gözlem altına alındı. Fenerbahçe Kulübü"ne başvuran Sayer, Güiza"yı izleyeceğini bu nedenle kendisine yer verilmesini istedi. Bunun üzerine sarı - lacivertli yetkililer, İngiliz misafirlerine özel yer ayarlayıp, karşılaşmayı takip etmelerini sağladı.
Karşılaşma boyu Güiza"yı gözlem altına alan Sayer"in bu futbolcu hakkında teknik heyetine bir rapor sunacağı belirlendi. Güiza"yı sezon sonunda satmak için çabalayan Fenerbahçe
bu futbolcuya City"nin talip olması halinde bonservis bedeli belirleyip İngiliz ekibiyle hemen masaya oturacak.


Arabasına saldırdılar
Fenerbahçeli bir grup taraftar, karşılaşma sonrası arabasıyla Şükrü Saracoğlu Stadı"ndan ayrılmaya çalışan Güiza"ya saldırdı. Yaklaşık 15 kişi, arabayı tekmelerken, Güiza"ya küfürler sarfetti. İspanyol oyuncunun olay nedeniyle bir hayli korktuğu öğrenildi. Bu arada taraftarlar Samandıra Tesisleri"ne de giderek oyunculara tepki gösterdiler.

Milliyet