F.BAHÇE"NİN geçtiğimiz sezon sorunlar yaşadığı golcüsü Daniel Güiza sezona fırtına gibi girdi. Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve Daum da "Okçu" için her türlü imkânlarını seferber etmeye başladı. Bu sezon oynadığı maçlarda 5 gole ulaşan İspanyol golcü için özel uçak kiralandı.

GÖNLÜNÜ FETHETTİLER

İSPANYA Milli Takımı"nın Makedonya ile deplasmanda oynayacağı özel maç için Makedonya"ya giden Güiza, bugünkü mücadelenin ardından F.Bahçe yönetiminin tahsis ettiği özel uçakla Türkiye"ye gelecek. Normal şartlar altında milli takım kafilesiyle İspanya"ya dönüp tarifeli uçakla İstanbul"a gelmesi gereken Güiza"nın hem yorulmamasını hem de Sivas maçına dinlenerek çıkmasını isteyen sarı-lacivertli yönetim bu yola başvurdu.
İSPANYA Futbol Federasyonu ve teknik direktör Del Bosque"den izin alan yöneticiler Güiza"ya ne kadar değer verdiklerini de gösterirken, oyuncunun da gönlünü fethettiler.

ANTRENMANA YETİŞİYOR

GÜİZA"NIN, Makedonya"dan İspanya"ya oradan Türkiye"ye uzun bir yolculuk yaparak yorulmasını istemeyen yönetim, özel uçak için yaklaşık 10 bin Euro gözden çıkarttı. Maçtan sonra direk havalimanına geçecek olan Güiza evinde dönüp perşembe idmanda yer alacak. Güiza böylece maç bitiminde Makedonya ile İspanya arasındaki 2100 km"lik mesafeyi kat etmek zorunda kalmadan, Makedonya"dan özel uçakla 600 km yaparak İstanbul"a gelecek.
Vatan