Aziz Başkan, “14 milyon Euro"ya aldığım adamı 4 milyona satarsam medya beni topa koyar” diyerek Kocaman"a öneriyi sundu

45 yaşındaki teknik adam ise kendisine “Niang ile Güiza beraber oynarlar” mesajını ileten başkana “Ben oynatmam” cevabını verdi

F.BAHÇE yeniden Kriz-Bahçe günlerine dönüyor.. Y.Boys"tan sonra, PAOK"a da elenen, Devler Ligi"nden sonra Avrupa Ligi defterini de kapatarak toplam 20-25 milyon Euro"luk bir gelirden olan F.Bahçe"de, teknik kadro ile başkan arasında Güiza problemi yaşanıyor..

PROBLEMİN açılımı basit.. Geldiği günden bu yana F.Bahçe"ye 21 milyon Euro"ya (2 yılda aldığı 7 milyon Euro dahil) malolan Daniel Güiza ile Aykut Kocaman"ın yıldızları hiç barışmadı.. Güiza İspanya"ya dönmeyi kafasına koyduğu için kampa geç katıldı, sakat değilken sakatmış numarası yaptı, idmanlara çıkmadı ve kendince “yıldırma politikası” uyguladı.. Kocaman ise Güiza"nın zaten gitmesini istediği için hiç bozuntuya vermedi ve İspanyol oyuncuyu yok saydı..
ANCAK F.Bahçe, transfer döneminde Güiza için beklediği 8-10 milyon Euro"luk teklifleri almadı.. En son İspanya"nın Hercules takımı 3 gün önce İstanbul"a gelip başkan Yıldırım"la görüştü.. Ve en son “4 milyon Euro” önerdi.. Yıldırım ise “Hayır” diyerek kestirip attı..
PAOK maçından önceki son gelişme ise şu: Kocaman ile görüşen Yıldırım, “14 milyon Euro"ya aldığımız Güiza"yı 4 milyon Euro"ya satarsak, medya bizi topa koyar.. Ben Güiza"yı satmaktan vazgeçtim.. Kalsın ve Niang ile birlikte çift forvet oynasın” dedi..

KOCAMAN cephesinden sızan bilgilere göre, Yıldırım şu karşılığı aldı: “Satamıyorsak kalsın başkanım.. Ama ilk 11"de oynaması imkânsız.. Adam çalışmadı, onu oynatırsam kendimi inkâr ederim.. Ben Niang"ın yanına Semih veya Gökhan"ı koymayı düşünüyorum..”

YANİ başkan ile teknik direktör Güiza konusunda henüz anlaşamadı.. Bakalım hangi taraf ağır basacak? Güiza başkanın istediği gibi Niang"la beraber çift forvet mi oynayacak? Yoksa üst üste kötü sonuçlarla kredisi azalan Aykut Kocaman Güiza"ya sarılmak zorunda mı kalacak?