HONVED"E attığı 3 golle sezon öncesi yarattığı krizi bir nebze de olsa hafızalardan silen Güiza, F.Bahçe"deki geleceğiyle ilgili tutarsız açıklamalarına devam ediyor. İspanya Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası"nda attığı gollerden sonra kendisine talip olan A.Madrid"de oynamak istediğini açıklayan ve F.Bahçe kampına yaklaşık 20 gün geç katılan Güiza dün L"Equipe"te yayınlananan demecinde Marsilya"ya istediğini açıkladı.

ÜNLÜ Fransız gazetesi "Okçu"ya Lyon"dan sonra Marsilya"nın da talip olduğunu yazarken, haberde Güiza"nın ağzından “Avukatım ile transferimi her gün konuşuyoruz. Lyon büyük bir takım, ancak Marsilya"nın benimle ilgilenmesi de beni oldukça heyecanlandırdı. Morientes"le de telefonda konuştum ve bana atmosferin çok sıcak olduğundan bahsetti. Onunla müthiş ikili olabiliriz” açıklamalarına yer verildi.

"DAUM BANA GÜVENİYOR"

ANCAK dün gece geçen sezon Avrupa attığı gollerin toplamına bir maçta ulaşan Güiza karşılaşma sonrası ise F.Bahçe"den ayrılmayacağını söyleyerek kafa karıştırdı. İspanyol golcü, F.Bahçe"de kalıp kalmayacağı ile ilgili bir soruya “Çıkan haberler hakkında konuşmaya gerek yok, her şey ortada. Ben burada çok mutluyum. Her şey yolunda gidiyor. 3 senelik kontratım var ve burada kalacağım. Teknik direktörümüz Daum güveniyor. Gitmek gibi bir düşüncem yok. Sonuna kadar buradayım” yanıtını verirken, maçı ve performanısı ise şu sözlerle değerlendirdi:

“SEYİRCİYE ziyafet verdik. En son Mallorca"da hat-trick yapmıştım. Brezilyalılar"ın fazla olması sorun değil. Hak eden oynar. Taraftarın artan desteğiyle daha faydalı olacağım. Tabii gol kralı olacağım demek şimdi zor. Önemli olan takımın başarısı. Bizim savaşımız bu.”