“Takımdan ayrılıp, ayrılmama konusunda en kısa zamanda kararını vermeli. Ne Güiza, ne de ben F.Bahçe kulübünden büyük olamayız.”

KAPTAN Alex, F.Bahçe"nin Belçika kampına gelmeyen, çalışmalarını Samandıra"da sürdüren Güiza"ya nasihat verdi. İspanyol golcünün biran önce kalıp kalmamak konsunda bir karar vermesi gerektiğini söyleyen "10 numara", “Güiza takımda kalıp kalmama konusunda biran önce karar vermeli. Ne Güiza ne Alex, F.Bahçe"den büyük değildir. Kendisiyle bir kaç kez konuşmayı denedim ancak fırsat bulamadım. Bu konunun en kısa süre içerisinde çözüme kavuşması gerekli.

DEVLER Ligi"nde yolumuza devam etmek için Young Boys"u elemek zorundayız. Transfer tamamen teknik direktör ve yönetimin işi. Benim bu konuda birşey söylemeye hakkım yok. F.Bahçe"nin kapısı kaliteli oyunculara her zaman açıktır. Biz mevcut kadroyla ne gerekiyorsa yapmak zorundayız. Rakip takımların iyi transferler yapması Türkiye açısından önemli. İstanbul ve F.Bahçe benim ikinci dünyam. Sezon sonunda mukavelem bitiyor. Bugünden konuşmak erken olur. Zamanı gelince bu sorun görüşülür” şeklinde konuştu.

F.Bahçe"de Mehmet Topuz şoku: 2 ay yok

YENİ sezon hazırlıklarını Belçika"da sürdüren F.Bahçe"ye yıldız oyuncusu Mehmet Topuz"dan kötü haber geldi. A Milli Takım kampından kalan sakatlığı devam eden ve sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Topuz"un 2 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde bıçak altına yatacak olan Milli yıldız, takım arkadaşlarını sezon başında yalnız bırakacak.

F.Bahçe"nin otelinde klima krizi

F.BAHÇE"NİN Belçika kampında kaldığı Steimerheide Oteli, sarı-lacivertli futbolculara zindan oldu. Belçika"ya geldikleri ilk 2 gün boyunca aşırı sıcakla karşılaşan futbolcular, otelde klima olmadığı için terden su içinde kaldılar. İlk olarak odaların camlarını ardına kadar açan yıldızlar böyle de serinleyemeyince çareyi otelin lobisine inmekte buldular. Oradaki klimanın altında rahatlamaya çalışan futbolcuların yarıdımına Köln F.Bahçe derneği yetişti.

DERNEKTEN 20 adet vantilatör getiren sarı-lacivertli renklere gönül verenler sayesinde derin bir "oh" çeken futbolcuların özel isteği üzerine otele semaver ve tavla getirildi. Yabancı yıldızlar için ise balık ziyafeti verildi.

Vatan