Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Adım Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “Haraşo Hayatlar” adlı komedi oyunu Aliağa halkına kahkaha dolu bir gece yaşattı. Oyuncular ve yönetmen Halit Akçatepe uzun süre ayakta alkışlandı. 

Yönetmenliğini Halit Akçatepe’nin, Süpervizörlüğünü Zeki Alasya’nın yaptığı “Haraşo Hayatlar” adlı komedi oyununda sinema ve tiyatro dünyasının ünlü simalarından Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Yalçın Özden, Tuncay Gürel gibi önemli isimler rol alırken Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosunu tıklım tıklım dolduran Aliağa halkı kahkaha dolu unutulmaz bir gece yaşadı. 

Oyun sonunda sürpriz yaparak sahneye çıkan Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden “Güdük Necmi” lakaplı Halit Akçetepe’yi karşısında gören yurttaşlar uzun süre ünlü oyuncuyu ayakta alkışladı. 

Halit Akçatepe, Aliağa Belediyesi’ne sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı teşekkür ederken “Oyunumuzun sahnelenmesine imkan sağlayan Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a teşekkür ediyorum. Aliağa halkı, Turgut Oğuz gibi sosyal belediyecilik hizmetlerini yerine getiren bir belediye başkanları olduğu için gerçekten çok şanslı. Tüm sanatseverlere sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Oyunun yönetmeni Halit Akçatepe’ye teşekkür çiçeğini sunan Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren “Halit Akçatepe, Sinan Bengier, Yalçın Özden gibi Türkiye’nin önemli oyuncularını yakından izleme ve görme imkanı bulduk. Oyun gerçekten çok güzeldi. Aliağa’nın, kültür ve sanatın yaşamın her dakikasını kapsadığı çağdaş kent olma vizyonunda sanatsal etkinliklerimiz bundan böyle de sürecek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.