Süren, Adnan Polat yönetiminin bu zararı çok güzel, ballandıra ballandıra anlattığını belirterek, ''Beni bile inandırdılar, ama kulübe iki yılda verdikleri zarar, Galatasaray tarihinin en büyük zararıdır'' dedi.

Galatasaray Adası konusunda genel kurula bilgi vermeden işlem gerçekleştirildiğini ve ortaya bir sıkıntının çıktığını savunan Faruk Süren, ''Bu sıkıntı hiçbir zaman ödül olarak geri dönmez'' ifadesini kullandı.

Seçimde ibrenin Adnan Polat'tan yana olduğunu dile getiren Süren, şöyle konuştu: ''Çünkü Galatasaray Camiası, statükocu bir camiadır, değişimden hoşlanmaz. İkisinin de ortaya koyduğu değişik bir proje yok. Projeler Galatasaray camiasının projeleridir. Önemli olan, bu projeleri kimin, nasıl uygulayacağıdır. İki adaya da rakip değilim. Yaptığımız toplantı, eski yöneticilerin mevcut durumu değerlendirmesi için olmuştur. Bundan, başka anlam çıkartmaya gerek yok. 70 milyon dolar kredi tabii ki alınabilir, ama karşılığında Türk Telekom'dan gelecek bir geliri temlik altına almak çok da hoş bir durum değil. Sonuçta kimse şahsi kefaletini kullanmasa bile Türk Telekom gibi bir firmanın geliri ortada olduktan sonra, her banka böyle bir parayı verebilir, çünkü hiç kimse Türk Telekom'dan daha zengin değil.'' Süren, oyunu kime vereceğinin belli olmadığını, 27 Mart'a kadar çok şeylerin değişebileceği, Adnan Öztürk'ü desteklediği şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını dile getirdi.

Milliyet