Bursaspor"a karşı tek forvet olarak sahaya sürülen G.Saray"ın kaptanı, “Oranın oyuncusu değilim. Gerekeni yapamadım ve zorlu maçı kaybettik” diyerek hocalarına mesaj gönderdi.

GALATASARAY teknik heyeti Bursaspor maçında büyük bir sürpriz yaparak, Nonda"yı kenarda oturtup, Arda"yı tek forvet oynattı. Bu karar genç kaptanı da çok şaşırtmış olacak ki, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Ben oranın oyuncusu değilim” mesajını gönderdi.
Üretkenlik olarak kötü bir performans sergilediklerini belirten yıldız oyuncu, karşılaşmayla ilgili şunları söyledi:

Kredilerimizi tükettik
“Öncelikle çok iyi mücadele ettik. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ama üretkenlik olarak kötü durumdaydık. Bursaspor"un da haklı bir galibiyet aldığını düşünüyorum. Kredilerimizi yedik, tükettik. Bundan sonra hata lüksümüz yok. Her takımın inişli çıkışlı zamanları olur. Çok iyi oynamadığımız ortada. Bunu el ele verip düzeltmeliyiz. Yapmam gerekenleri, yapamadım. Benim gibi bir oyuncunun, gol atıp, asist yapması lazım. Bazen 1 gol, 1 asist bile yetmiyor.

Beşiktaş örneği
Takım kaybettiği zaman en büyük sorumlularından biri benim. Bu konuda da yapacak birşey yok bu doğal. Gerekeni yapamadım. Bunu yapmadığım için de kaybettik. Son 1-2 haftada iyi futbol oynamıyoruz. Futbolda her an herşey değişebilir. Büyük takımlar için böyle mağlubiyetler yıkıcı olmamalı. Bizler de kaybetmek istemeyiz. Ama futbol bu, böyle şeyler oluyor. Bu sezon Beşiktaş örneği var. Onları da tebrik ediyorum çok önemli bir galibiyet aldılar. Onlar için neler deniyordu, neredeler. Futbolda her an her şey değişebiliyor. Biz de takım olarak birlikte hareket etmeliyiz.”

Erman TOROĞLU: Galatasaray"da herkes orgeneral

Baros"un sakatlanması ve Keita"nın ceza almasıyla Galatasaray"daki şemsiye bir süre sonra terse döndü.
Galatasaray"a gol atma şansın fazla. Gol yemeye çok müsaitler. Gol yemedikleri maç sonrası kurban kessinler.
Galatasaray"da herkes üst rütbeli. Kimisi Genelkurmay Başkanı, kimisi Kuvvet Komutanı. Bir tane albay yok. Hepsi orgeneral olmuş.
Halis Özkahya"nın verdiği kırmızı kart kararı, ağır bir karar olmuş. Çünkü Ozan"ın müdahalesi aşırı art niyetli ve sakatlamaya yönelik değil.

Rıdvan DİLMEN: Arda"yı forvette görünce çok güldüm

4-3-3 sistemini oynamak her yiğidin harcı değil. G.Saray"ın bu şablonda üretme şansı sıfır.
Bursa tam deplasman takımı. İçeride büyüklerle oynarken, deplasmanda gibi oynuyorlar.
Arda santrfor değil. Onu orada görünce şaşırdım ve çok güldüm. Arda"dan forvet oyuncusu yaratmaya çalışmak çok saçma.
Keita taraftar ve antrenör kandırabilecek bir futbolcu. Hep ümit edersin. Hep ümit edersin. Ama birşey olmaz. - hürriyet