Güneş, 3-1 galip geldikleri maçın ardından yaptığı değerlendirmede, sahalarında ikinci yarının ilk resmi maçını oynadıklarını belirterek, ''Daha önce kendi sahamızda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak 2 puan kaybetmiştik. Kritik bir maç oynadık. Kazanmak için sahaya çıktık ve kazandık. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Oyun disiplini arzusuna rağmen maçın başında yediğimiz gol düzenimizi bozabilirdi ama etkilenmeden sonuna kadar oynadık'' dedi.

Güneş, art arda aldıkları 2 galibiyet grupta şanslarını artırdıklarını ifade ederek, ''Umarım Beşitaş'ı da İstanbul'da yenerek gruptan çıkarız. Oyundan memnunum. Ciddi boyutta pozisyon vermeden cezalı oyuncu olmadan maçtan kazanarak ayrılmamız memnuniyet verici. Umarım ki böyle devam eder'' diye konuştu.

Beşiktaş ile yapacakları son maçta kendi işlerini kendilerinin görmek istediğini anlatan Güneş, ''Beraberlik de yetebilir ama kazanmak istiyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un da Manisa'da maçı zor geçecek. Biz İstanbul'a gidip oyunumuzu oynayarak alacağımız sonuçla umarım turu atlayacağız'' ifadesini kullandı.

Güneş, yeni transferlerin tam olarak hazır olmadığını, bu nedenle kendilerinin kadroda yer almadığını da kaydetti.

-KARAMAN'IN AÇIKLAMASI-

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise çarşamba günü yine kupada Beşiktaş ile zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, ''Beşiktaş mağlubiyetinden sonra kupadaki iddiamızı minimuma indirdik. Bugün farklı bir kadroyu saha sürdüm. Uzun süre A2 takımında oynayan oyuncuları da görmeyi istedim. Çarşamba Beşiktaş, pazar günü Trabzonspor ile üst düzey iki maçı aynı kadroyla oynayamazdık'' dedi.

Kardemir Karabükspor ile cumartesi günü ligde önemli bir maça çıkacaklarını dile getiren Karaman, ''Ligin ilk yarısında Trabzonspor'u 3-1 yenmiştik. Bugün de aynı sonuçla mağlup olduk. Maç uzatmaya gitti. Bunun uzatması da var. Aynı şey Beşiktaş için de geçerli. Bu maçların uzatmasını oynayacağız. Trabzonspor'a kupada başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Karşılaşmada 2 gol atan Jaja ise takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve kendisini de beklediğinden daha iyi bir performans gösterdiğini kaydetti.

-120 GÜN SONRA RÖVANŞ-

Trabzonspor, bu sezon tek yenilgisini aldığı Manisaspor karşısında bu kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

En son 17 Eylülde ligin 5. haftasında sahasında Manisaspor'a 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, 120 gün sonra bu kez kupada rakibini aynı skorla mağlup ederek hem rövanşı almış, hem de gruptaki iddiasını sürdürmüş oldu.

-ENGİN KIZIYLA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ-

Maçından ardından Trabzonsporlu Engin Baytar, sevinç kutlamasını saha ortasında bebeğiyle kutladı. Tribünde minik bebeği Zehra Sultan'ı kucağına alan Engin Baytar, taraftara üçlü çektirdi.

-JAJA ALKIŞ ALDI-

Trabzonspor'da ligin son haftalarında izinsiz olarak ülkesi Brezilya'ya giden ve buradan da geç dönerek tepki toplayan Jaja, oynadığı futbol ile kendisini adeta affetirdi.

Karşılaşmada 2 gol atan Jaja, 81. dakikada yerini vatandaşı Alanzinho'ya bırakırken taraftarlardan büyük alkış aldı.