AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Hakkı Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Merkez'de görevli köy muhtarları ile birlikte Ankara'ya giderek AK Parti'nin TBMM'deki grup toplantısına katıldı.
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Hakkı Aslan yaptığı açıklamada, Aydın'da AK Parti'ye gösterilen ilginin arttığını belirterek "12 Eylül referandumu ile Çine Adnan Menderes Barajı'nın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açılışla birlikte AK Parti'ye katılım yüzde 100 arttı. Çine Adnan Menderes Barajı'nın açılışına 50 bin kişi katıldı. Vatandaşlarımız 7-8 kilometreyi yürüyerek alana geldi. Bu AK Parti'ye olan güvenin göstergesidir" dedi.
26 Ekim tarihindeki AK Parti grup toplantısına Aydın Merkeze bağlı köylerin muhtarları ile birlikte katıldıklarını belirten Aslan, şöyle konuştu: "Köy muhtarlarımızdan yoğun bir katılım vardı. Başbakanımızın grup toplantısına katılmak, muhtarlarımızın bir takım sorunlarını milletvekillerimize aktarmak ve Anıtkabir'i ziyaret amacıyla düzenlenmiş bir ziyaretti. Merkez İlçe yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Ankara'ya gittik. Aydın Milletvekillerimiz Mehmet Erdem, Atilla Koç ve Ahmet Ertürk de muhtarlarımızla ilgilendi. Gösterdikleri ilgi için muhtarlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum."