Son savunmasında, karısı ile tartıştıklarını belirten Dindar Kılıç, eşinin, 'şu kadarcık şeyinle bana tokat mı atıyorsun' diyerek kendisini tahrik ettiğini savundu. Mahkeme heyeti, eve getirip eşiyle tanıştırdığı kişinin, karısıyla ilişkiye girmesine göz yumduğu için, sanığa tahrik indirimi uygulamadı.

Dava konusu olay Antalya'nın Konyaaltı ilçesine bağlı Altınkum mahallesinde 28 Ocak'ta meydana geldi. İkinci evliliğini yaptığı 8.5 yıllık eşi Dilber Kılıç (29) ile tartışan market işletmecisi Dindar Kılıç (41), karısını bıçaklayarak öldürdükten sonra aynı bıçağı kendi karnına saplayarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Kılıç, sağlık ekipleri tarafından götürüldüğü hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

"GRUP SEKSE KABUL EDİLMEDİM"
Hakkında kasten insan öldürmek suçundan' Antalya 3.Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Dindar Kılıç, mahkemede şunları anlattı:
 
"Karım sekse çok düşkündü. Başka erkeklerle birlikte olmak istiyordu. Eşimi çok sevdiğim için her isteğini yapmasına göz yumuyordum. İnternetten Emrah K. ile tanışmış. Bana 'Eğer beni kaybetmek istemiyorsan, git Emrah'ı bana getir' dedi. Adamı buldum ve eşimin kendisi ile birlikte olmak istediğini, grup seks yapacağımızı söyledim. O da kabul etti. Evimize getirdim ve eşimle birlikte olmalarını sağladım. Ama eşim beni sekse dahil etmedi, dışlamaya başladı. Bir gün odaya girip 'Hani üçümüz birlikte cinsel ilişkiye girecektik' dedim. Eşim bana bağırarak odadan kovdu."

"ŞU KADARCIK ŞEYİNLE TOKAT MI ATIYORSUN"
Olay günü Emrah K. ile buluştuğunu ve kendisini aracıyla eve bırakmasını istediğini söyleyen Dindar Kılıç, otomobilin arka koltuğunda eşinin şalını gördüğünü belirterek, "Eşimin Emrah ile benden habersiz buluştuğunu anladım. Eve gittiğimde eşim alkollüydü, yemek de yoktu. "Başkalarıyla birlikte olacağına yemek yapsaydın' dedim ve tartışmaya başladık. Bana ağır hakaretler etti, p..venk dedi. Sonra da, "Şu kadarcık şeyinle bana tokat mı atıyorsun' diyerek beni tahrik etti. Önce onu bıçakladım, sonra da kendimi öldürmek istedim" dedi.

DÜNDAR KILIÇ SABIRLI OLMADI
Tanık olarak dinlenen Emrah K. ise, "Dindar Kılıç ile internette tanıştık. Benden eşiyle birlikte olmamı istedi. Yaklaşık iki ay boyunca karısıyla birlikte oldum. Kadın seks konusunda çok istekliydi. Daha önce grup seks yapıp üçüncü kişiyi alıyorlarmış. Ama ben varken, kadın kocasını istemedi. 'Daha hazır değilim' diyordu. Benim yanımda kocasını tersliyor ve başka odada beklemesini istiyordu. Sonra da benimle ilişkiye giriyordu. Dindar Kılıç çok sabırlı bir adamdı" diye konuştu.

TAHRİK İNDİRİMİ YOK, CEZA MÜEBBET HAPİS
Davayı bugün karara bağlayan mahkeme heyeti, Dindar Kılıç'a, kasten eşini öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi ancak, duruşmalardaki iyi halini dikkate alarak bu cezayı müebbet hapse dönüştürdü. 

Dindar Kılıç'ın, Emrah K.'yı eve getirip karısıyla tanıştırdığını ve cinsel ilişkiye girmelerine göz yumduğunu ve kendisinin sekse dahil edilmemesi nedeniyle cinayeti işlediğini belirten mahkeme heyeti, "Ortamı sanık sağlamıştır. Burada maktulden kaynaklanan haksız bir davranış yoktur" diyerek, Dindar K'ya tahrik indirimi uygulanamayacağına hükmetti.