İzmir'in Menderes ilçesine bağlı tatil beldesi Özdere'de, eşi ve kızıyla girdiği denizde dubalara tutunup dinlenmek istediği sırada denizde kaybolan grafiker Füsun Karaşahin'in 29 gün sonra Yunanistan'ın Sisam Adası'nda cesedinin bulunduğu iddia edildi. 47 yaşındaki Füsun Karaşahin'in cesedinin Sisam Adasında bulunduğu yolundaki iddialar üzerine, kadının ailesi tarafından Kuşadası Kaymakamlığı'na başvuruda bulunduğu öğrenildi.

"SİSAM VALİLİĞİ İLE YAZIŞMALARA BAŞLADIK"
Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, denizde kaybolan Füsun Karaşahin'in eşinin kendisini arayarak, yardım istediğini söyledi. Sisam Adasında kayıp bir ceset bulunup bulunmadığıyla ilgili bilgi sahibi olmadığını kaydeden Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, "Acılı aile beni arayarak, Sisam Adasında bir kadın cesedi bulunduğu yolunda duyumlar aldıklarını söyledi. Aileye yardımcı olmak görevimiz. Ancak, öncelikle Sisam Adasında böyle bir kadın cesedi bulundu mu, bulunmadı mı, bunu teyit etmemiz gerekiyor. Bu
amaçla Sisam Valiliği ile yazışmalara başladık. Eğer böyle bir ceset bulunduysa, aileyi özel izinle Sisam Adasına teşhis amacıyla göndereceğiz. Teşhis de doğru çıkarsa, yine özel izinle gerekli yazışmaları yaparak, kısa sürede cenazeyi Kuşadası'na getirip, aileye teslim edeceğiz. Tüm bu işlemler pazartesi günü tamamlanacak. Ama baştan da söylediğim gibi Sisam Adasından ceset bulunup, bulunmadığıyla ilgili elimize resmi bir yazının gelmesi gerekiyor. Şu an itibariyle böyle bir bilgiye sahip değiliz"
dedi.