AYDINPOST ÖZEL- Sağlık açısından zor günler yaşayan başkan yardımcısı Tahsin Tonay, geçtiğimiz gün tekrar kriz geçirdiği için makinaya bağlı yaşamını sürdüren Tonay, dün öğlen saat 13:00 sıralarında hayatını kaybetti.

Tahsin Tonay, 23 Kasım 1946 doğumlu, evli ve 2 çocuk babasıydı. Tonay, 1 Kasım 1976 tarihinden bu yana Aydın Belediyesi'nde görev yapıyordu.

Ani bir şekilde hayatını kaybeden ve çalışma arkadaşlarını üzüntüye boğan Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Tonay, için bugün saat 11.30"da Aydın Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Tahsin Tonay'ın cenaze törenini Aydınpost'tan canlı olarak sizlere aktardık.

Törenden dakikalar 

Belediye başkanı ''Ben kendisine abi diye hitap ederdim. O herkesin başkanı, abisiydi. Herkezin başı sağolsun. Yaptığı hizmetlerden dolayı minnettarız'' dedi.

Tahsin baba için dua ediliyor.

Geçmiş dönem belediye başkanı İlhami Ortekin törene katıldı.

Belediye meclisinde eski dönem belediye başkanı İlhami Ortekin ve Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu taziyeleri belediye binası önünde birlikte kabul ettiler.

Tonay"ın cenazesi, öğle namazına müteakip Bey Camii"nden kaldırılarak Tellidede Mezarlığı"na defnedildi. Cenazeye çok sayıda bürokrat ve önemli isimlerin katıldı.  

Törenden görüntüler...

 

Fotoğraflar: Elvan Çetin- Özel

Taziyelerinizi buradan iletebilirsiniz...