Uzman çavuşun yakınları cenaze töreninde siniz krizi geçirirken, 1 ay sonra ikiz erkek çocuğu dünyaya getirecek olan eşi cenazeye katılmadı.

Bilindiği gibi; Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde görev yapan Jandarma Komando Uzman Çavuş B.S (24), kaldığı Elazığ Öğretmen Evi'ndeki odasında kendi silahıyla intihar etti. Jandarma Komando Uzman Çavuş olarak görev yapan ve 3 Kasım'da girdiği bunalımdan dolayı Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıklar Hastanesi'nde tedavi gören uzman çavuşun, hastanede 4 ay iş göremez raporu aldığı ifade edilmişti. Tedavi sürecinde hastaneden çıktıktan sonra kaldığı Elazığ Öğretmen Evi'nde beylik silahıyla intihar eden B.S'nin
cesedi Fırat Tıp Fakültesi'ne kaldırılmıştı.
Morgdan alınan B.S'nin cenazesi dün gece geç saatlerde Aydın Atatürk Devlet Hastanesi morguna getirildi. Cenaze töreni öncesinde morgdan alınan uzman çavuşun cenazesi, Aydın merkez Kemer Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Uzman çavuşun Türk Bayrağı'na sarılı cenazesini gören anne F.S. ve ablası sinir krizi geçirdi. Kardeşinin ölmediğini iddia eden ablanın cenazeyi görmek istemesi ve annesinin feryatları; cenaze için eve gelen yakınları ve komşularını yasa boğdu. Ay-Ko Camisine getirilen B.S. için,
öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namaz sırasında baba A.S. metanetli olmaya çalışırken, cenazeye uzman çavuşun mesai arkadaşları ve yakınlarıyla birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namazın ardından cenaze otosuna kadar omuzlarda taşınan B.S'in cenazesi, Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.
İntihar eden Jandarma Uzman Çavuş B.S'nin 8 aylık hamile olan ve 1 ay sonra ikiz erkek çocuğu dünyaya getirecek olan eşi Ö.S., Bolu'da yaşayan ailesinin yanında bulunduğu için cenaze törenine katılmadı. Daha önce İzmir'de görev yapan uzman çavuşun kısa bir süre önce Nazımiye ilçesine tayin olduğu öğrenildi. Rahatsızlığı nedeniyle burada kısa süre görev yapan B.S'nin geçen ay 1aylık hava değişimi için Aydın'daki ailesinin yanına geldiği ve bu sürenin dolmasının ardından tedavisini Elazığ'da sürdürdüğü belirtildi.