İlki 2007'de çekilen 'Musallat' filminin, 2 Aralık'ta vizyona giren devam filmi 'Musallat 2-Lanet', seyirciden büyük ilgi görüyor. Alper Mestçi'nin yönettiği film, ikinci haftasında toplam 330 bin 500 kişi tarafından izlendi. Filmde 'Hatice' adında, içine şeytan giren bir kadını canlandıran Başay Okay, oyuncular arasında en fazla plastik makyaja maruz kalan isim oldu. Okay, karakteri nasıl yarattığını ve çekim sürecinde neler yaşadığını anlattı: 
 Biz oyuncular genelde önce karakteri yaratırız, sonra duygularına ineriz. Ben bu filmde ise tam tersine yaşamsal duygulardan, dürtülerden yola çıktım önce. Bir noktadan sonra da küçük bir dozda karakter kattım. 
 
DELİ İŞİ YAPIYORUZ 
 Filmde hamile kalmam için bana büyü yapılan bir sahne var. Gözüme kanların dolduğu o sahnede özel efekt kullanılmadı. Kan görüntüsü vermesi için kullanılan o madde gözüme girdi ve inanılmaz yaktı. Ama deli işi yaptığımız için, o an dayanıyorsunuz. Çünkü çekim sırasında o acıyı çekerken ortaya iyi bir şey çıktığını hissediyorsunuz. 
 Yine bir sahnede gözümde lens vardı, bütün gün onunlaydım. Hiçbir şey görmeden bir gün geçirdim. Tavandan kancalar falan sarkıyor, orama burama çarpıyor; çekimdesin kesemezsin, dua ediyorsun "Gözüm çıkmasın, gerçekten kör olmayayım" diye. 
 Fiziksel açıdan çok zor bir çalışma süreciydi. Hâlâ ilkel koşullarda yaşayan bir köyde çekim yaptık. O koşullara uyum sağlamak zorundaydık. Çalıştığımız alanlarda havasızlık, hijyen gibi sıkıntılara lensler ve kanlar da eklenince, geriliyorsunuz haliyle. Ama yine de inanılmaz keyifli bir süreçti.