Bad Wörishofen bölgesinde teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenman ısınma hareketlerinin ardından güçlendirmeye yönelik istasyon çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise çeşitli hücum organizasyonları denendi.
Bu esnada ağrılar hisseden Semih Şentürk çalışmayı yarıda bıraktı.
Nürnberg ile oynanan hazırlık maçının son çeyreğinde sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan Semih, bugünkü alışmaya kendisini iyi hissettiği için çıkmıştı. Ancak golcü futbolcu antrenmanın yarısında ağrıları artınca çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Semih'in sol arka adalesinde sorun olduğu bildirildi.
EMRE DE ÇALIŞMAYI YARIDA BIRAKTI
Antrenmanın ikinci bölümünde sağ ayak bileğine darbe alan Emre Belözoğlu, bir anda yerde kaldı. Sahada ilk müdahalesi yapılan milli futbolcunun, bileğine buz konulup bandaj sarıldı. Daha sonra saha kenarına alınan Emre'nin, ağrılar içinde olduğu gözlendi.
MEHMET TOPUZ SEVİNCİ
Öte yandan Fenerbahçe'de Mehmet Topuz heyecanı yaşanıyor. Bugün takımla birlikte antrenmanın tamamında yer alabilen Mehmet Topuz, yaptğı güzel hareketler, istekli mücadelesi ve attığı gollerle göze girdi.