Başkan Aziz Yıldırım iki oyuncuya da övgüler yağdırdı. Sarı-kırmızılılar ise Ayhan ve Semih"e 3 yıl, Servet"e 3,5 yıl, Hakan Balta"ya ise 4,5 yıllık imza attırdı. Hasan ve Emre ile de görüşmelerin sürdüğü açıklandı

Fenerbahçe, kontratları sezon sonu bitecek olan Brezilyalı yıldız futbolcuları Alex de Souza ve Roberto Carlos ile sözleşme yeniledi.
Sarı-lacivertli kulübün Fenerbahçe Burnu"nda bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri"nde gerçekleştirilen imza törenine, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile birlike yönetim kurulu üyeleri Murat Özaydınlı, Şekip Mosturoğlu, Mahmut Uslu, Ünal Uzun, Neşet Yalçın, Vedat Olcay ve Turhan Şahin de katıldı.
İmza masasına Aziz Yıldırım ile birlikte oturan ikiliden Alex De Souza 2 yıllık, Roberto Carlos ile ise 1 yıllık yeni mukaveleye imza attılar.
İmza töreninde konuşan Başkan Aziz Yıldırım, iki oyuncuya övgüde bulunarak “Hem Alex, hem Roberto
Carlos, Fenerbahçe tarihinde gelecek yüz yıllarda dahi, iyi oyuncular oldukları şeklinde hep hatırlanacaklardır” dedi. Alex ve Roberto Carlos"un, gelecek yıllarda kulüpte başka görevlerde de bulunabileceklerini dile getiren Yıldırım, bu iki oyuncunun Türk vatandaşı da olabileceğini söyledi.
Sarı-lacivertli kulüpte 5. yılını doldurmak üzere olduğunu vurgulayan Alex, “Bana gelecekte de bu formayı giyme şansı verdiler. 2 yıl daha burada olacağım. Bu zamana kadar nasıl geldiysem, gelecek 2 yılda da aynı şekilde olacak. Fenerbahçeli Alex olarak sonuna kadar Fenerbahçe"de kalmak istiyorum. Sözleşmem dolduğunda yine oturur konuşuruz” dedi.


MİLLİYET