Söke"nin Bülent Ecevit Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan 34 UA 3628 plakalı araç belediye binası inşaatı önünden geçerken üzerine inşaat demirleri düştü.
Araç sürücüsü Zeynettin Emen (33) ve araçta bulunan Metin Emel (41) üzerlerine demir düşünce şok yaşadı. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda yapımı devam etmekte olan Söke Belediye hizmet binası inşaatının 3. katına vinç ile demir çıkarılmaktaydı. İnşaat demirleri bağlı olduğu halattan kurtulunca bir anda inşaatının arkasından geçen yolda seyir halinde bulunan aracın üzerine düştü. Demirlerden biri bir otomobilin ön kaportasında büyük bir delik açarken; otomobilin ön camında da kırıklar oluştu. Demirlerin aracın tavanına denk gelmemesi ve istenmeyen bir durumun olmaması teselli kaynağı olurken; görünmez kazayı araç sürücüsü Zeynettin Emen ve araçta bulunan Metin Emen ucuz atlattı.
Olay sonrasında ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatılırken; kazayı atlatan Zeynettin Emen “Ne olduğunu anlayamadık. Yolumuzda devam ederken bir anda gelen ses ile birlikte şok yaşadık. Allah"tan ucuz atlattık” diye konuştu.