‘Koşulsuz Konuk Memnuniyeti’ ilkesi doğrultusunda hizmetlerini sürekli genişleten Anadolu Ulaşım yolculuk keyfini artırmak için projelerini sürekli genişletiyor. 07 / 70 yaş aralığındaki çocuk konukları ve herhangi bir engeli olmayan yaşlı konukları için geliştirdiği Refakatli Yolcu ve Refakatsiz Yolcu hizmeti ile büyük beğeni toplayan Anadolu Ulaşım, şimdi de görme engelli konukları için sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında proje geliştirdi. Anadolu Ulaşım’ın konukları için özel olarak hazırlattığı, bir kültür - sanat ve gezi dergisi olan ve yayında olduğu sürede 400.000 okurla buluşan Anadolu Dergisi, görme engelli konukları için hazırlanan özel sayısı ‘Gönül Gözü ile Görenlerin Dergisi’ sloganı ile yayın hayatına başladı. Görme engelli insanların okuyup yazması için kullanılan Braille alfabesi ile hazırlanan ve Anadolu Keyifli Yolculuk Dergisi’nin seçkin metinlerinden oluşan bu özel sayı ile artık görme engelli konuklarımız da, ülkemizdeki ve dünyadaki çok özel yerlerde gönül gözleri ile bir gezintiye çıkacak, özgün konuları ve özel röportajları keyifle okuyacaklar. Her yıl hazırlanacak olan bu özel sayıyı görme engelli konuklarımız, Anadolu Ulaşım filosundaki bütün araçlarda bulabilecekler.   
 
Anadolu Ulaşım’ın sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında hazırlanan bu özel proje ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Halil Erdoğmuş: “Anadolu Ulaşım, topluma duyarlı bir firmadır ve bu doğrultuda sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeyi kendine ilke edinmiştir. Görme engelli konuklarımız için geliştirdiğimiz Anadolu Keyifli Yolculuk Dergisi özel sayısı sosyal sorumluk projelerimize en güzel örnektir. Türkiye Görme Engelliler Kitaplığı işbirliğinde hayata geçen bu proje, her sene hazırlanan özel sayısı ile devam edecektir. ‘Keyifli Yolculuk Herkesin Hakkı’ ilkesiyle geliştirdiğimiz, Türkiye’de ilk ve tek olan bu projemiz ile artık gönül gözü ile gören konuklarımızın yolculuğun keyfini daha da artırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.  
 
Keyifli yolculuğu daha da keyifli hale getirmek için projelerine ara vermeden devam eden Anadolu Ulaşım, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında yeni projelerini de konukları ile buluşturacağının müjdesini veriyor.