Ebru Akel"in yeni programı "Ve Ebru Akel"in ilk konukları Tamer Karadağlı ile Meltem Cumbul oldu. Karadağlı “Oyunculuktan çok sıkıldım” dedi..

2005'te Uluslararası Queens Film Festivali'nde En İyi Film seçilen "Gönül Yarası"ndaki performansıyla "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" alacak olan Cumbul, “Ödülleri büyütmeyelim” dedi. Güzel oyuncu, "Altın Portakal gibi oyunculuk adına birçok kez ödül aldım ama ilk kez onur ödülü almanın mutluluğunu yaşıyorum. Benim için ödülün çok fazla önemi yok sadece bir taçlandırma olarak görüyorum" dedi.

Beyza'nın Kadınları adlı filmde seri cinayetleri çözen bir dedektifi oynayan Tamer Karadağlı, "Son günlerde gençlerin yaptığı cinayetler arttı. Bu tedirgin edici bir durum. Cinayeti işleyen kişilerin geçmişine dönmek gerekli. O zaman sonuç alırız"dedi

MÜTHİŞ SUNUM

Dizilerde çok yoğun çalışmaktan bıktığını belirten Karadağlı, "Bir sürpriz sit-com projesi var. Oyunculuktan çok sıkıldım. Aşçı ya da hayalimdeki meslek olan TIR şoförü olmak istiyorum" diyerek şaşırttı. İlk programında müthiş bir performans gösteren güzel sunucu Ebru Akel de David Becham'ı konuk olarak görmek istediğini belirtti.

GAZETEPORT