’Gömlek kralı’ olarak adını duyuran, aralarında bir banka şubesinden 6 milyon 750 bin lira usulsüz kredi kullanmak gibi çok olaya adı karışan müflis işadamı Özkan Akkayagil, iş görüşmesi için geldiği Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde, aracına arkadan çarparak durduran kimliği meçhul kişilerce kaçırıldı.
 
Hafta sonu Sapanca’da İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuran A.İ.İ., şoförlüğünü yaptığı Özkan Akkayagil’in silahlı kişiler tarafından kaçırıldığını söyledi. Şoför poliste verdiği ifadede, Ankara’dan gelen bazı kişilerle 10 numara yağ ticareti için buluştuklarını belirterek, "Anlaşma sonrasında otomobille giderken TCDD tren istasyonu yanındaki köprü altında arkamızdan gelen bir otomobil, bize çarptı. Sonra araçta bulunan Özkan Akkayagil’i kaçırdılar" dedi.
 
Bu ihbar üzerine harekete geçen Sakarya Emniyet Müdürlüğü bağlı Asayiş Şubesi ekipleri plakası alınan aracı takibe aldı. Ancak şu ana kadar araç bulunamadı.
 
Kamuoyunda müflis işadamı olarak tanınan Özkan Akkayagil’ın adı, aralarında bir banka şubesinden 6 milyon 750 bin lira usulsüz kredi kullanarak bankayı dolandırmak ve çete suçlamalarıyla da gündeme gelmişti.