Fenerbahçeli taraftarlar, G.Saray galibiyetinden sonra internet sitelerinde rakibiyle dalga geçti

Kazanmanın artık keyif vermediği esprilerinin fazlalığı dikkat çekerken "Polat"ın saati artık 20.45"i göstermiyor. Fener, G.Saray maçlarına PAF"la çıkacak.. Aslan, Kadıköy"e gelmek yerine 3-0 hükmene razı" yorumları yapıldı

Artık heyecan almaz olduk

Fenerbahçe'nin Galatasaray"ı Kadıköy"de üst üste 8"inci, ligde de üst üste 6"ncı kez yenmesi Sarı-Lacivertli taraftarların birçok espri üretmesine neden oldu. İnternet sitelerinde gezen yorumlar arasında "Sürekli kazanmak artık heyecan vermiyor" tarzında olanların yoğunluğu dikkat çekti: "Böyle derbi olmaz ki" denildi.

3 ihtimalli maç: 2, 4, 6 atarız

İşte en ilginç "Derbi geyikleri":

Her maç 3 ihtimallidir, 6alatasaray maçları dahil; 2-0, 4-0, 6-0...

6 ihtimalli. 1"den 6"ya kadar atarız. Katalog yapalım, seçsinler..

Bir kere de G.Saray maçı üzüntüsü yaşasak. İyice tadı kaçtı..

Aslan"ın Kanarya karşısında titremesinden zevk alıyoruz.

Saymayız, 6 çayına bekleriz

G.Saraylılar, Kadıköy"e gitmemek için Federasyon"a başvurup "Maçlar 3-0 hükmen olsun" desin.

Semih gol attığı için gerçek Fenerli, kaleci Orkun da gol yediği için gerçek G.Saraylı oldu..

Galatasaraylılar.. Bunu saymayız, sizleri 6 çayına da bekleriz.

Bünyemiz alışık

Adnan Polat yeni bir saat almış. 20.45"i göstermiyormuş.

Sevinmiyoruz. Aslan"ı yenmeye alışık bir bünyemiz var.

Galatasaraylıların yerinde olmayı hiç istemezdim. Yenme ümidi ile değil, fark yememek için geliyorlar Kadıköy"e.

Fener, Galatasaray derbisine PAF"la çıkacak.

Semih can kattı!

Kezman sakatlanınca sürekli şans bulmaya başlayan Fenerbahçeli star ligde 9 maça 7 gol sığdırdı.. Şampiyonlar Ligi"nde de PSV"yi avlayan Semih, Kadıköy"de 6 gol attı

Fenerbahçe'de 7"nci sezonunu yaşayan Semih, bu yıl takımının gol yollarındaki en etkili ismi oldu. Sürekli yedek kaldığı için ismi "Nöbetçi Golcü"ye çıkan 25"lik topçu, Kezman"ın sakatlanmasından sonra oynama şansı buldu. Bu sezon ilk 11"de forma giydiği 9 maçın 7"sinde gol atan Semih, Zico"nun da bankosu oldu. İlk 8 haftanın 5"inde yedek kalan, 1"inde sakatlığı nedeniyle 18"e giremeyen Semih, Beşiktaş"tan sonra Galatasaray derbisinde de Deivid"le birlikte attığı gollerle galibiyetin mimarı oldu. Semih, Şampiyonlar Ligi"nde 2-0 biten PSV maçında da fileleri sarsmayı başardı. 8 golün 6"sını Kadıköy"de kaydeden yıldız oyuncu, coşturduğu Fenerbahçe taraftarının sevgilisi oldu.

Dansın mimarı Carlos

Fenerbahçe'ye yeni bir vizyon katan Roberto Carlos, sahalarımıza yeni bir sevinç tarzı da hediye etti: Yengeç Dansı...

Deivid"in Galatasaray"a attığı ikinci golden sonra Vederson, Aurelio, Edu ve Semih ile birlikte dansa katılan Sambacı, gösterinin mimarı çıktı. R.Carlos, YouTube"tan izlediği bir klipte gördüğü hareketleri, arkadaşlarına anlattı ve basına kapalı bir idmanda da yaklaşık yarım saat çalışmasını yaptırdı. Brezilyalı yıldız "Futbol bir şov.. Buna katkı yapmak mutluluk verici" diye konuştu.

Deivid"e 2 maç ceza

Hakan Balta"ya attığı kafa Fırat Aydınus tarafından yakalanan Deivid"e 2 maç ceza kapıda. Hakemin olayı raporuna yazdığı kaydedilirken, direkt kırmızı kart gören Fenerli futbolcunun "Rakibi sakatlamaya yönelik ve centilmenliğe aykırı hareket" nedeniyle cezalandırılacağı ve en az 2 maç oynayamayacağı belirtildi. Öte yandan Feer, dün akşam yaptıkları idmanla CSKA Moskova maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Appiah ipleri kopardı

Fener ile Appiah arasındaki bağlar tutmuyor! Sakat olmadığı halde Galatasaray derbisinde 18"e alınmayan Ganalı, ayrılmayı kafasına koydu. Juventus"un yanı sıra İngiltere"den de birkaç takımın izlediği Appiah, CSKA maçı sonrası Başkan Aziz Yıldırım ile görüşüp ve devre arası gitmek için kolaylık isteyeceği öğrenildi. Bu arada Fener, "Appiah kasıklarında ödem olduğu için doktor raporuyla kadrodan çıkarıldı" açıklaması yaptı.

UEFA"nın sitesinde Fenerbahçe"ye övgü

UEFA"nın resmi sitesi 2-0 sonuçlanan Fener-Galatasaray derbisini manşet yapıp, Sarı-Lacivertliler"i övdü. Kanarya"nın 1999"dan beri gelen geleneğini sürdürdüğü belirtilen haberde, "Saracoğlu"nda üstün olan Fener"di. Farklı galibiyeti Orkun önledi" denildi. Ayrıca Fener"in CSKA"yı yenmesi halinde ilk kez Devler Ligi"nde 2. tura çıkacağı ifade edildi.

Aziz Yıldırım teşekkür etti

Fenerbah.e Başkanı Aziz Yıldırım, derbiden sonra soyunma odasına gidip teknik heyet ve futbolculara Galatasaray"ı yendikleri için teşekkür etti. Başkan, "Bunun devamını Şampiyonlar Ligi"ndeki CSKA maçında da bekliyoruz. Siz Türkiye"nin en büyüğüsünüz. Avrupa"da da kalitenizi gösterin" diye hitap etti.

ZİCO: İngiltere gibi olmayalım

Derbi galibiyeti Fenerbahçe"de büyük sevinç yaşatırken, Teknik Direktör Zico, oyuncularının dikkatini CSKA Moskova maçına çekti. Brezilyalı hoca dünkü idmandan önce "Galatasaray"ı yendiniz ve galibiyetin tadını çıkardınız. Artık CSKA"yı düşünün. İngiltere"nin Hırvatlar"a kaybetmesini unutmayın, yoksa derbi galibiyetinin de bir anlamı kalmaz" dedi.

Star