Aydın"ın Çine İlçesi Akçaova Beldesi sınırlarındaki Gökbel Göletine yüzmek için giren Mehmet Toraman (31) isimli vatandaş, yüzmek için girdiği gölette boğularak yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre, Akçaova Beldesinde oturan evli ve bir çocuk sahibi Mehmet Toraman, arkadaşları ile birlikte Akçaova beldesine 15 kilometre uzaklıktaki Gökbel Göletine yüzmek için gitti. Saat 16,30 sıralarında gölete gelen Mehmet Toraman ve arkadaşları saat 17.00 sıralarında göletin bir ucundan diğer ucuna yüzerek geçmek istediler. İki kişi göletin diğer ucuna geçerken, Mehmet Toraman yüzerken iki metre deriliğindeki göletin çamuruna saplandı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Toraman arkadaşları tarafından kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.
Olay sonrası Akçaova Belde Jandarma ekipleri olay yerine geldi. Mehmet Toraman"ın cesedinin göletten çıkarılması için yapılan tüm çalışmalar başarısızlıkla sonuçlandı. Toramın"ın cesedinin çıkarılması için dalgıçlar istendi. İzmir"den istenen dalgıçların yörede çok sayıda boğulma olayının yaşandığı ileri sürülerek dalgıçlar olay yerine gelmedi. Havanın kararmasının ardından arama çalışmalarına son verilirken, jandarma ve Mehmet Toraman"ın yakınları sabaha kadar gölette beklediler.