İlginç olay bugün saat 15. 45 sıralarında Erzurum'un Yakutiye ilçesi Çaykara Caddesi üzerinde meydana geldi. Sinir krizi geçirdiği öğrenilen bir kadın oturduğu apartmanın 5. katın penceresinden dışarıya çok sayıda saksı, demir demlik ve tencere fırlattı.
Bu sırada yolda ilerlemekte olan bir araca isabet eden saksı, otomobilin camının patlamasına neden oldu. Bu sırada havadan saksı ve diğer cisimlerin geldiğini fark eden vatandaşlar sağa sola kaçışmaya başladı. Daha sonra olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri çağrıldı. Apartmana giren polis ekipleri sinir krizi geçiren adının açıklanması istenmeyen kadını etkisiz hale getirdi. Sağlık ekipleri tarafından müdahale eden kadın bir süre sonra kendine geldi.
Polis merkezine götürülmek istenen kadın camında hasar oluşan otomobil sürücüsünün şikayette bulunmaması üzerine serbest bırakıldı. Öte yandan havadan cisimlerin gelmesiyle birlikte korku dolu anlar yaşadıklarını ifade eden yoldan gelip geçen vatandaşlar, 'Bir anda ne olduğunu anlamadık. Önümüzde gitmekte olan jipin camı 'şak' diye patladı. Atılan saksıdan dağılan toprak parçaları saçılınca aman Allah'ım dedik başımıza taş mı yağıyor?. Çok korktuk. Sonra demlik, çaydanlık ta peş peşe gelince apartman bir şeyler atıldığını anladık' dediler.