Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Sturm Graz ile yarın yapacağı karşılaşma için Graz'a hareket ederken; Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, kafilenin hareketinden önce Atatürk Havalimanı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Sahaya çıkacak oyuncuların hedefleri bulunduğunu ve bu hedefler doğrultusunda en iyi performansı göstereceklerine inandıklarını kaydeden Üstünel, UEFA Avrupa Ligi"ndeki namağlup unvanlarını kaybetmek istemediklerini ifade etti.

Haldun Üstünel, transferlerle ilişkin bir soru üzerine, "Kendi bünyemizde değerlendiriyoruz. Hocamızdan gerekli raporları aldık. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz" dedi.

Gökhan Ünal"ın "Galatasaray formasını giymeyi çok isterim" şeklindeki açıklamasına ilişkin bir soruya da Üstünel, "Kendisini ispatlamış bir oyuncu, kendisine Galatasaray formasını giydirmeyi düşündüğümüz futbolculardan biriydi. Ama şu an hizmet etmekte olduğu bir kulübü var. Kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Lincoln ile ilgili bir soruya da Üstünel, "Kendisi diğer kulüplerle ilgili araştırma içerisinde. Bize de bu doğrultuda bazı bilgiler geliyor. Biz de gerekli temasları kendileriyle kuruyoruz" karşılığını verdi.

"Takımdan gidecek oyuncular belli mi" şeklindeki soruya da Haldun Üstünel, "Bu kendi bünyemizde kalsın, gerektiği zaman açıklarız" diye yanıt verdi.

Üstünel, kaleci Ufuk ile ilgili soru üzerine de şunları söyledi: "Ufuk, çok güvendiğimiz, inandığımız bir arkadaşımız. Gelecek yıllarda kalemizi emanet edeceğimiz, kendisine çok önem verdiğimiz bir oyuncu. Galatasaray formasına çok yakışan bir kardeşimiz. Umut vaat eden bir oyuncu."/fanatik