TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli tatil için geldiği Didim’de Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir’i ziyaret etti. Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Başkan Gökdemir TZOB yönetim kurulu üyesini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birlik yönetim kurulu üyemizi ve Çankırı Ziraat Odası başkanımızı ağırlamak bizleri gurur verdi. Kendisine oda çalışmalarımız konusunda bilgiler verdik. Bilindiği gibi ilçemiz bir turizm kenti fakat tarımda ilçemizin önemli geçim kaynakları arasında yer alıyor. Bu anlamda ilçemizde geniş arazi tarımının yanı sıra bahçe tarımı da yapılıyor. Yetiştirilen ürünler günü birlik olarak tatilcilere satılıyor. Bunun dışında 1 milyonu aşan zeytin ağacımız mevcut; bu konuda gerek yurt için de gerek se yurt dışında çalışmalarımız sürüyor. Odamız zeytincilik konusunda yapacağı çalışmalar şu an ortada; bu konuyu ileri de enine boyuna masaya yatıracağız. Bu konudaki çalışmalarımız birlik yönetimimizin belirlediği hedefler doğrultusunda geliştireceğiz” dedi.

Ziyarette konuşan TZOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Çankırı Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli üst kurulda görev alan kişiler olarak gittikleri bölgelerdeki oda başkanlarını her zaman ziyaret ettiklerini, sorunlarını ve sıkıntılarını dinlediklerini belirterek, “Zaten bizim oda başkanlarımızla üst kurul arasında sıcak ilişkiler olmuştur. Bu anlamda Didim Ziraat Odasının çalışmalarını da basın aracılığıyla takip ediyoruz. Zeytincilik konusundaki çalışmaları takdire şayan; biz zeytin deyince aklımıza Balıkesir, Edremit ve Ören gelirdi; bundan sonra da Didim gelecek. Oda Başkanımızın başta olmak üzere oda yönetimine ve meclisine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Samimi ortamda geçen ziyarette Aydın ilinin ve Türkiye’nin tarım konusunda sorunları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png