2001 yılında faaliyete geçen Didim Ziraat Odası'nın kuruluşunda görev alan Didim Ziraat Odası Meclis Başkanı olan Bahattin Gökdemir, 6 Şubat'ta 2011 tarihinde yapılacak olan Didim Ziraat Odası seçimlerde Yönetim Kurulu Başkanlığı"na aday olduğunu açıkladı.
Ziraat Odası seçimleri öncesinde basın açıklaması yapan Didim Ziraat Odası Meclis Başkanı Bahattin Gökdemir “9 yıldır odamız hizmetlerinde bulunuyorum. Hizmette sınır tanımadık. Hizmetlerimizi, daha da sorumluluk alarak arttırmak ve çiftçilerimizi çeşitli projelerle desteklemek, refah düzeyini yükseltmek amacıyla 2011 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak olan organ seçimlerinde, Didim Ziraat Odası"nın Yönetim Kurulu Başkanlığı"na adayım” dedi.
Gökdemir şunları kaydetti: “ 2007 - 2011 yılları arasında Didim Ziraat Odası"nın Meclis Başkanlığı"nı yaptım. Çiftçilerimizi kendi gayret ve çabalarımızla mümkün olduğunca aydınlatmak için, onlara tarım araçlarını ve arazilerini, meyve, sebze bahçelerini yerinde görüp incelemeleri için bilgilerine görsellik de kazandırmak için öncülük ettim. Edindiğim bilgileri çiftçilerimizle paylaştım. Bu birikimlerimi çiftçimizin lehine en iyi olacak şekilde dönüştürebileceğime inanıyorum. Bu süreç içerisinde bana düşen görev gereği odanın devletle olan bütün ikili ilişkilerinde de bizzat görev aldım. Bu görevleri de layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Hizmette sınır tanımadık. Hizmetlerimizi, daha da sorumluluk alarak arttırmak ve çiftçilerimizi çeşitli projelerle desteklemek, daha da refah düzeye çıkarmak maksat ve gayesi ile 2011 yılı Şubat ayı içerisinde yapılacak olan organ seçimlerinde, Odanın Yönetim Kurulu Başkanlığına adayım”