İlçesine bağlı köyleri tek tek ziyaret edip hem muhtarların hem de vatandaşların sorunlarını dinleyen Turgut Gökçen, köylülerin de yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.
Türk siyasetinin en büyük eksikliklerinden birinin de "ezbere siyaset" olduğunu kaydeden Gökçen, yerinde incelenen sorunların çözümünün, el birliği ile daha kolay çözüldüğünü söyledi. Önceki gün Germencik ilçesine bağlı Dampınarı Köyü"ne ziyaret eden Turgut Gökçen, köylülerin tek tek sorunlarını dinledi. Köylüler en çok bozuk yollardan şikayetçi oldular.
Köy Muhtarı Mustafa Bakan, ilgisinden dolayı Gökçen"e teşekkür ederek, köy içi parke taşı ve köy yolunun genişletilip asfaltlanması ile ilgili talebini iletti. Kendisinin de köyde yetiştiğini ve köylerdeki yaşam şartlarının kolaylaştırılması için çalıştıklarını kaydeden Gökçen, Dampınarı Köyü sokak aralarının 2010 yılı yatırım programı kapsamında parke taşı ile döşeneceğini, 4,7 KM2lik köy yolunun da en kısa sürede genişletilip asfaltlanması için çalışacağını söyledi.
Gökçen ayrıca, köyün ismini aldığı Dampınarı"nın restorasyonun yapılıp turizme kazandırılması için çalışacağını söyledi.-iha