Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu’nun hem kendisini hem de partiyi bitireceğine dikkat çekerek, gönlünün Kılıçdaroğlu’nun kalmasından yana olduğunu şu sözlerle dile getirdi: "Onun kalması için aklım diyor ki, sen ona destek ol.”

CHP’li Savcı Sayan’ın Ankara Rixos Otel’deki düğününe katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, çıkışta CHP’deki kurultay sürecini yorumladı. Kurultay ile ilgili ne düşündüğü yönündeki soruya Gökçek, onların kendi parti içi işi olduğunu belirterek, kendisinin sadece Kılıçdaroğlu ile ilgili sorulara cevap vereceğini, bu konuda uzman olduğunu dile getirdi.

Kılıçdaroğlu’nun hem kendisini hem de partisini bitireceğini ileri süren Gökçek, şöyle konuştu: “Kılıçdaroğlu, elinden geleni yapıyor. Gelişmeleri birlikte göreceğiz. Bu seçimde benim aklım Kılıçdaroğlu’ndan yana. Onun kalması için aklım diyor ki, sen ona destek ol.”

“KURULTAYA GİDERSEM ORTALIK EPEY KARIŞIR”

Kendisinin kurultaya gitmesi halinde oranın karışacağını söyleyen Gökçek, onların kendisini, kendisinin de onları twitter'dan takip ettiğini kaydederek, yorumlarının oradan takip edilebileceğine dikkat çekti.

“KILIÇDAROĞLU’NA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM”

Gökçek, Kılıçdaroğlu’na kurultay sürecinde bir mesajının olup olmadığının sorulmasına ise, “Geçmiş olsun. Ne demek istediğimi zamanla anlarsınız.” dedi.