Doğum yaptıktan sonra bir yıl boyunca Victoria's Secret defilelerine ara veren dünyaca ünlü manken Miranda Kerr, uzun bir aradan sonra muhteşem bir dönüşle hayranlarını sevindiriyor.

28 yaşındaki Avustralyalı manken, firmanın kasım ayında yapılacak olan defilesinde elmaslarla süslü 2.5 milyon dolar değerindeki fantezi sutyeni tanıtacak. 3 bin 400 adet değerli taşlarla süslenmiş turkuaz renkli bu sutyenin üzerinde 142 karatlık mavi ve sarı elmaslar bulunuyor.

Sutyenin ortasında ise her biri 78 karatlık iki tane beyaz elmas ve iki tane de 14 karatlık sarı elmas var. Ancak Miranda Kerr’in taşıdığı fantezi sutyen 2.2 milyon dolarlık fiyat etiketine rağmen, ‘en pahalı sutyen’ rekorunun sahibi değil.

2005’te Brezilyalı manken Gisele Bundchen, yine Victoria’s Secret tarafından üretilen 12.5 milyon dolarlık sutyeni giymişti. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Victoria’s Secret defilesinde Miranda Kerr’e podyumda Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ve Candice Swanepoel gibi birbirinden seksi modeller eşlik edecek.