Manken Dedim Erol'un, elindeki meşaleyi gömleğinin içine düşürüp göğsünü yakmakla suçladığı işadamı Murat Aslan, delil yetersizliğinden beraat etti
Etiler'de Galatasaray'ın 2006'daki şampiyonluğunu kutlarken elindeki meşaleyi manken Didem Erol'un gömleğinin içine düşürerek göğsünden ve karnından yaralanmasına neden olmakla suçlanan Murat Aslan'ın yargılanması bitti. İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen duruşmada, taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmak suçundan üç aydan bir yıla kadar hapsi istenen Aslan ve şikâyetçi Erol katılmadı.

Duruşmada dinlenen bir tanık olay günü birçok kişinin elinde meşale bulunduğunu anlatarak, "Bir ara bağrışma oldu. Baktığımda Erol'un yaralandığını gördüm. Kimin düşürdüğünü görmedim" dedi. Duruşma sonunda hâkim, toplanan delillere göre suç tarihinde kutlamaların yapıldığı mekânda müzik eşliğinde eğlenildiği; alkol alındığı ve kutlamaya katılan pek çok kişide meşalenin olduğunu belirtti. Kutlamalar bu şekilde devam ederken Didem Erol'u yaralayan ateşi kimin düşündüğüne dair inandırıcı delil bulunmadığını belirten hâkim, beraat kararı verdi.