Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle hafta sonundaki maçta forma giyemeyecek olan Polonyalı oyuncu Glowacki katılmadı.

Ülkesine giden bu futbolcuya 6 Ekim Çarşamba gününe kadar izin verildiği ve bir hafta sonraki Kasımpaşa maçında takımdaki yerini alabileceği bildirildi.

Beşiktaş maçının ardından milli maç arası nedeniyle diğer futbolcuların da çarşamba gününe kadar izinli olacağı kaydedildi.

Ligin son 2 haftasında 5 puan kaybeden bordo-mavili takımın çalışmasını izleyen bir grup taraftar futbolculara tezahüratlarla destekte bulundu. Taraftarlar, tüm futbolcuları tek tek bulundukları tribünlere çağırarak onlara moral verdi.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Teknik direktör Şenol Güneş, çift kale maçta stoperde Glowacki ve Giray'ın yokluğunda Ceyhun Gülselam'ı oynattı.

Güneş, sağ bekte Tayfun'a görev verirken bu futbolcunun oynadığı mevkideki Serkan Balcı'yı da orta alanda denedi.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Bu arada, Trabzonspor'da istifa eden kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu'nun yürüttüğü proje kapsamında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin arka bölümünde başlayan organik tarım ve hayvansal ürünlerle ilgili faaliyetinin sonlandırıldığı öğrenildi.