Bergüzar Korel, “Binbir Gece” dizisinin başrol oyuncularından Ergenç"le ilişki yaşadığını, “Halit"te güveni ve mutluluğu buldum” sözleriyle açıkladı

Bir süredir birlikte olup olmadıkları tartışma konusu olan “Binbir Gece” dizisinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ile Halit Ergenç"in ilişkisi su yüzüne çıktı. Önceki ay eşi Gizem Soysaldı"dan boşanan Halit Ergenç ve arkadaş grubuyla Kurban Bayramı"nda Paris"te aynı otelde tatil yapan Bergüzar Korel, yeni başlayan ilişkisini bir arkadaş ortamında itiraf etti.
İki yıllık sevgilisi balet Tan Sağtürk"ten yaz sonunda ayrılan ve “İlişkimde ben her yerde yalnızdım” diyen Korel"in önceki gün arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde “Halit"te güveni ve mutluluğu buldum” dediği öğrenildi.
Öte yandan her iki oyuncuya yakın çevreler, çiftin Paris seyahati sırasında yakınlaştığını ancak, Ergenç"in biten evliliğine Bergüzar Korel"in neden olarak gösterilmesi yüzünden ilişkilerini şimdilik gizli tutmayı tercih ettiklerini belirtti. Birlikteliklerini önümüzdeki günlerde açıklayacakları konuşulan ikili, Paris seyahatinden dönüşte sözleşmişçesine “Çok güzel, keyifli bir tatil geçirdik” diyerek aynı cümleleri kurmuştu.



PARİS"E BİRLİKTE GİTMİŞLERDİ
“Binbir Gece” dizisinin başrol oyuncularından Bergüzar Korel yaz sonunda sevgili Tan Sağtürk"ten ayrılmıştı. Halit Ergenç ise eşinden kısa süre önce boşanmıştı. Çift, birlikte Paris"te tatil yapmıştı.