Önce kadın, ardından da eşi olduğunu söylediği erkek mağazadan çıkarak gözden kaybolurken, hırsızlık güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesiyle ortaya çıktı.

Olay, Güzelhisar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde 44 yaşındaki Ali Çiner’a ait giyim mağazasında meydana geldi. Ali Çiner, bazı işleri nedeniyle mağazayı bir süreliğine annesi 65 yaşındaki Fadime Çiner’a bırakarak, işyerinden ayrıldı. Ali Çiner’ın dışarı çıkmasından hemen sonra mağazanın önünde park eden beyaz bir otomobilden inen başörtülü bir kadın müşteri gibi içeri girdi. Ali Çiner’ın annesi Fadime Çiner’le bir süre sohbet eden kadın sonra dışarıda bekleyen ve eşi olarak tanıttığı erkeği de içeri çağırdı. Bu sırada mağazaya biri sivil polis olduğunu ileri süren iki kişi daha girdi. Kadın daha sonra takım elbiselerinin bulunduğu mağazanın arka kısmına geçti. Kadın takım elbiseleri incelerken, eşi olarak tanıttığı erkek de onun önüne geçerek, görünmesini engellemek için perdeleme yaptı. Erkeğin arkasında kalan kadın, askılarıyla birlikte katladığı iki takım erkek elbisesini, özel yaptırdığı eteğinin iç kısmındaki torbaya koydu. Kadın daha sonra, sivil polis olduğu belirtilen ve kimliği öğrenilemeyen kişinin de bulunduğu mağazayı terk etti. Kadının ardından erkek de işyerinden çıktı.

Kadınla erkeğin hareketlerinden şüphelenen Fadime Çiner, durumu mağazaya gelen oğlu Ali Çiner’e anlattı. Hemen güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen Çiner, hırsızlığı gördü. Ali Çiner’in haber verdiği polis, kamera görüntülerini izledikten sonra hırsızları aramaya başladı.

Mağaza sahibi Ali Çiner, "Askıların ölçüleri 30’a 20 santimetre. Kadın askılara takılı iki takım elbiseyi 35 saniyede eteğinin altına yerleştirmeyi başarıyor" diyerek çok şaşırdığını söyledi. (Cem ULUCAN)

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

video.gifHaberin videosu...

 

2005aydin04-(80).jpg2005aydin04-(94).jpg2005aydin04-(100).jpg2005aydin04-(102).jpg2005aydin04-(130).jpg2005aydin04-(133).jpg