Alınan bilgiye göre, bulvarda yapılacak kavşak genişletme çalışmalarına engel teşkil eden 3 gecekondunun yıkımına, Aydın Belediyesi Fen İşleri Cemalettin Küçükelma nezaretinde, Zabıta ve İtfaiye ekiplerince başlandı. 
     Yıkım çalışmaları esnasında yol ve çevre güvenliği önlemlerinin alındığı görüldü. 
     Girne Mahalle Muhtarı Ali Ayaydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydın Belediyesi ile bulvar üzerinde yer alan gece kondu sahiplerinin anlaşarak yıkım kararının alındığını söyledi.
     Yıkılan gecekonduların sahiplerinin evlerinin bedellerini aldığını ifade eden Ayaydın, ''Eski Aydın Belediye Başkanı Hüseyin Aksu zamanında bu anlaşma sağlanmıştı. Fakat bu güne kadar yıkımlar yapılmamıştı. Bu gecekondular bulvar üzerinde çirkin bir görünüm veriyordu. En sonunda belediye yıkım kararı aldı ve yıkıma başlandı. Mahallemiz güzelleşiyor'' dedi. 
     Ayaydın, yıkılan gecekonduların bulunduğu alanda kavşak genişletme çalışmaları yapılacağını ifade ederek, arta kalan alanlara da çevre düzenlenmesi yapılacağı tahmin ettiğini kaydetti. 
     Gecekondu sahiplerinden Ahmet Müftüoğlu da belediye ile anlaşmanın sağlandığını ve herhangi bir sorunun olmadığını kaydetti.