Meksika basını, Gio"nun siyah-beyazlı formayı giyebileceğini belirtti

Geçen sezon Gökhan Zan"ı Galatasaray"a kaptıran, bu sezon da aynı kulüple Serdar Özkan sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, sürpriz bir misilleme yaparak sarı-kırmızılılara karşılık vermek için harekete geçtiği belirtildi. Kartal, Rijkaard tarafından çok istenen, ancak Galatasaray Yönetimi"nin almaya yanaşmadığı Giovani dos Santos"u renklerine bağlamak için flört ettiği ifade edildi.
Meksika medyası, Galatasaray"ın göndermeyi düşündüğü Gio"nun Beşiktaş"a gidebileceğini iddia etti. Meksikalı oyuncunun İngiltere"ye geri dönmeyi reddetmesinin ve Türkiye"de kalmak istemesinin bu transferde büyük rol oynayacağı savunuldu. Meksikalılar, Galatasaray"da beklentilerine cevap bulamayan futbolcunun da Beşiktaş"a yeşil ışık yaktığını belirttiler.
Tottenham Kulübü"nün, kiralık olarak vermeye yanaşmadığı genç yıldız için yaklaşık 6 milyon euro bonservis parası isteyebileceği söyleniyor. Gio"yu yakından tanıyan Meksikalı gazeteciler ise, Galatasaray"ın bu futbolcudan kesinlikle ayrılmak istediğini, bu durumun Giovani dos Santos için tam bir hayal kırıklığı yarattığını açıkladılar. İngiltere"ye bir daha dönmek istemeyen Meksikalı oyuncunun, Türkiye Süper Ligi"ni daha iyi tanımasından dolayı tercihini Beşiktaş"tan yana kullanacağına dikkat çektiler. Meksika medyası, önümüzdeki hafta Türkiye"den ayrılacak olan Gio"nun Galatasaray"a veda etmesine rağmen bavulunun İstanbul"da kalacağını iddia ettiler.

Milliyet