SON 8 günde oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılamayan G.Saray"da Teknik Direktör Frank Rijkaard mücadele etmeyen oyuncularından dert yandı. A.Gücü"ne beklenmedik bir şekilde deplasmanda 3-0"lık skorla boyun eğen G.Saray"da hücuma dönük oynayan futbolcuların, savunmaya yardım etmemeleri Holandalı çalıştırıcıyı kızdırdı. A.Gücü maçında sarı-kırmızılı takımın gol ayakları Baros, Nonda, Arda, Elano, Aydın ve Kewell"ın yapılan hücum organizasyonlarının ardından ileride kaldıkları için Rijkaard tarafından uyarıldılar.

SAVUNMA DİKKATSİZ

DÜN gerçekleştirilen antrenman öncesinde oyuncularıyla toplantı yapan Hollandalı çalıştırıcı, ileride kalan oyuncularından takım arkadaşlarını savunma konusunda yalnız bırakmamalarını isteyerek, “Yardımlaşmıyorsunuz. Eskisi gibi değilsiniz. Sahada takım gibi durmuyorsunuz” şeklinde çok sert bir uyarıda bulundu. Forvette görev alan futbolcularını takım disiplinine uymaları konusunda uyaran Rijkaard"ın gazabından savunma oyuncuları da kurtulamadı. Son maçlarda gereksiz yere ileriye çıkan Servet ve her topu arkaya kaçıran oyuncular da konsantre olmaları konusunda ikazda bulundu.

HEPİMİZ ÜZÜLDÜK

A.GÜCÜ maçı sonrasında oyuncularına soyunma odasında birşey söylemeyen Rijkaard son olarak futbolcularına şu şekilde mesajlar verdi: “Alınan sonucun benim kadar sizi de üzdüğünü biliyorum. Tek söylemek istediğim beni hayâl kırıklığına uğrattığınız. Her takım yenilebilir ama G.Saray gibi büyük bir takımın 7 dakikada 3 gol yemek, gol yedikten sonra oyunun kontrolünü bırakmak gibi bir lüksü yok.” / vatan