CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bağcılar'daki seçim gezisinde çarşaf skandalı yaşandı. Seçim otobüsüne binip Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen çarşaflı kadın bir süre sonra partililerce zorla aşağıya indirildi. Yaşlı kadın önce tartaklandı, sonra küfürler edilerek çarşafı açıldı. Skandal üstüne skandalın yaşandığı olayın şoke eden görüntüleri bu akşam Show Haber'de yayınlandı.

ÇARŞAFLIYA MEYDAN LİNÇİ

Bir süre önce çarşaf açılımı yaparak Türkiye siyasetinde devrim yapan CHP'de partililer telafisi çok zor bir olaya imza attı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Bağcılar'daki gezisinde seçim otobüsüne binen Kıymet Özgür isimli yaşlı kadın, üzerindeki çarşafıyla provokasyon yaptığı iddia edilerek linç edildi.


Seçim otobüsüne binip Kılıçdarolu ile görüşmek isteyen ama görüşemeyen çarşaflı kadın bir süre sonra partilerin ağır hakaretleri altında araçtan indirildi. Partide görevli kişiler "Biz bu kadını tanıyoruz. AK Parti'li provokatör" diyerek aralarına aldıkları kadını önce tartakladılar, sonra da küfürler ederek yüzünü açtılar.


İnsanlık dışı olay karşısında elindeki CHP bayrağının sopasıyla kendisine korumaya çalışan kadını bir partili ensesinden tutarken, partide görevli olduğunu ve tanıdığını iddia eden bir diğer kişi ise kadının yüzünü ve başını açtı.


Olayın görüntülenmesini istemeyen CHP'Liler engellemeye kalkıştıkları basın mensuplarına da küfürler yağdırdı...


Haber 7