Bir anda eşi ve kızını karşısında gören şahıs panik halinde kaçmak isterken 5 yaşındaki kızına çarptı ve olay yerinde bırakarak kaçtı.

Edirne'de sevgilisinin de içinde bulunduğu otomobille gezintiye çıkan A.A. (37), ışıklı kavşakta 18 yıllık eşi A.A. ve 5 yaşındaki kızı D.A.'ya yakalandı. Paniğe kapılan A.A. kendisini durdurmak isteyen ve otomobilin önüne atlayan kızına çarpıp kaçtı. Annesi A.A. tarafından hastaneye kaldırılan D.A. tedavi altında alındı. Bu sabah kızını görmek için hastaneye gelen baba ise, annenin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Oğulpaşa Köyü'nde oturan A.A., eşi ve 5 yaşındaki kızı ve 16 yaşındaki oğlunu bayram ziyareti için geldikleri kayınpederinin evine bıraktı. İddiaya göre, eşini kayınpederinin evine bırakan A.A 22 EY 041 plakalı otomobiline sevgilisini alarak gezintiye çıktı. Hastane kavşağında kırmızı ışıkta duran A.A. karşısında eşi ve kızını görünce panikledi. Eşini otomobilde başka bir kadınla gören A.A.'ya bağırmaya başladı.

Bu sırada 5 yaşındaki D.A. ise babasının kullandığı otomobilin önünde durdu. Kırmızı ışığın yeşile dönmesi üzerine A.A. gaza bastı ve kızına çarpıp kaçtı. Kızına çarptığını görmesine rağmen durmayan baba kayıplara karıştı. Anne ise 100 metre uzaklıkta bulunan Edirne Devlet Hastanesi Selimiye Ünitesi'ne kızını götürdü. Vücudunda ezikler bulunan D.A. gece boyunca acil serviste müşahede altında tutuldu. Polisin bütün gece aramasına rağmen bulunamayan A.A. sabah saat 08.00 sıralarında hastaneye gelerek kızını görmek istedi. Ancak annenin tepkisi üzerine A.A. hastaneni içinde beklemeye başladı. Hastane güvenliğinin durumu polise bildirmesinin ardından baba A.A. gelen ekip tarafından gözaltına alınarak Cumhuriyet Polis Karakolu'na götürüldü./sabah