Fransız oyuncu Gerard Depardieu, onun için 'Dünyanın en güzel kadını' demekle haklıydı bir zamanlar. Tıpkı Depardieu gibi pek çok erkek, Eva'yla yatıp Eva'yla kalktığı günleri kolay kolay unutmuş olamaz.

Wonderbra iç çamaşır markasının 'Hello Boys' (Merhaba oğlanlar) sloganıyla yola çıktığı reklam kampanyasında yer alan Eva Herzigova, artık o dolgun hatlı, seksi kadından çok uzak bir portre çiziyor.

Arabada giderken onun fotoğrafını dev billboardlarda görenlerin trafiği kitlediği yıllardı. 1994 yılında Wonderbra iç çamaşır reklamında erkeklere 'Hello Boys' (Merhaba Erkekler) diye seslenen Eva Herzigova'nın son görüntüleriyle artık trafiği pek de donduracağa benzemiyor.

15 yıl sonra bugün, sıfır beden çılgınlığındaki kadınlara uyarak bir deri bir kemik görüntüsüyle herkesi şaşkına çeviren 36 yaşındaki modelin, dün Fransa'da St Barts kumsalında çekilen fotoğrafları nasıl zayıfladığını gözler önüne seriyor.

Erkek arkadaşı Gregorio Marsiaj ile sahilde paparazzilere yakalanan Herizigova, siyah bikinisi içinde tüm kıvrımlarını yitirmiş, cılız bir kadın olarak fotoğraflandı.

6 yıl önce kendisiyle yapılan bir röportajda uyuşturucu kullanmadığını veya anoreksiya (yeme bozukluğu) hastası olmadığını söylemişti.

10 milyon pund'luk servetiyle, özellikle 90'ların yıldız modeli olan Eva, Louis Vuitton ve Marc Jacobs gibi modacıların bir numaralı modeliydi.

GAZETEPORT