Siyah- Beyazlı yöneticiler ise " Biz bu parayı Holosko'ya, Bobo'ya vermiyoruz, O'na verip dengeleri hiç bozamayız... " diye geri çevirdiler.

Siyah beyazlı kulübü dün menajeri aracılığıyla Geremi teklif edildiğinde hemen teknik direktör Mustafa Denizli arandı. Tecrübeli teknik direktör " Eğer fiyatı makul ölçülerdeyse , Geremi bizim ekipde iş yapar. " diye karşılık verdi...

Newcastle'de sürekli forma şansı bulamayan Geremi'nin yıllık 3 milyon Euro istediği bonservis bedelinin ise 2, 5 milyon Euro'dan aşağı olmayacağı belirtildi. Beşiktaş'lı yöneticiler bu rakamı çok fazla buldukların belirterek " Biz bu parayı Geremi'ye verip takım içinde dengeleri bozamayız... Ya fiyatı aşağı çekin , ya da transferden vazgeçiyoruz. " dediler.

Bu arada Beşiktaş'da Cisse ve Seriç'in gönderilerek yerine yeni bir yabancı futbolcu için transfer çalışmalarının hızlandırıldığı belirtilirken, Cisse'ye Paris Saint Germian kulübünün menajeri aracılığıyla teklifde bulunduğu iddia edildi. " Babam hasta gelemedim. " diyerek çalışmalara katılmayan Cisse'nin 2 Ocak'da İstanbul'da olacağı belirtildi.


MİLLİYET