Önceki gün Ataköy Marina Nossa Costa'da program yapan Bülent Ersoy, sahneye Nur Yerlitaş imzalı siyah, transparan bir elbiseyle çıktı. Ersoy, hiç ara vermeden yaklaşık 3.5 saat kaldığı sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İşte Diva'nın gazetecilerle yaptığı sohbette öne çıkan sözler:

İBRAHİM BENİM CAN DOSTUM
İbrahim Tatlıses albümü için, Sibel Can ve Ebru Gündeş'ten sonra bana da düet teklif ederse seve seve kabul ederim. İbrahim benim sadece arkadaşım değil, dostumdur, hem de kadim dostum.

ALBÜM ÇIKARMAYALIM
Ebru Gündeş'e katılıyorum; İbrahim'in albümü çıktığında kimse kendi albümünü piyasaya çıkarmasın. Çünkü çok güzel bir albüm geliyor!

GERÇEKTEN YAKIŞIKLI MI?
Malkoçoğlu'nu, yani Burak Özçivit'i çok beğeniyorum, çok yakışıklı buluyorum. Ancak kendisini hiç görmedim; televizyondaki gibi yakışıklı mı? Buradan Burak'a çok selam, canım benim...Yeni yılda evlilik yok. Artık evlenmeyeceğim; ne şimdi, ne de yeni yılda...

TEK BORCUM ALLAH'A
Barbaros Şansal bana hediye elbise diktiğini söylemiş. Ben onun bana diktiği hediye elbiseyi almamıştım bile. Ona borcum filan yok. Kimseye yok, bir tek Allah'a bir can borcum var.(Sabah)