"Vogue" dergisine demeç veren 38 yaşındaki Oscar ödüllü Reese Witherspoon, "Wild" (Vahşi) adlı yeni filmi hakkında konuştu. Seks sahnelerin tamamen gerçek olduğunu belirten Witherspoon, bunun kendi isteği ile yaptığını söyledi. Rejisör Jean-Marc Vallée'nin yeni filmi (51), Cheryl Stayed adında bir kadının gerçek hikayesini anlatıyor. Stayed, annesinin ölümünün ardından kendisini üç ay boyunca yollara vurur.

SETE HİPNOZCU ÇAĞIRDI

Serüvenine bir gecelik aşklar ve bolca uyuşturucu eşlik eden Stayed'i canlandıran Witherspoon, uyuşturucu kullanmadığını, ancak seks sahnelerin tamamen gerçek olduğunu ifade etti. Sinirlerini yatıştırması için sette hipnoz tedavisi bile gören Witherspoon, kendi kendine ara ara "acaba yanlış mı yapıyorum" dediğini itiraf etti.
BUNU YAPMAK ZORUNDA DEĞİLDİ

Witherspoon'un başarının zirvesinde olduğunu belirten Jean-Marc Vallée, "Bunu yapmak zorunda değildi" dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kocası, villası çocukları, parası...herşeyi var. Ama içinde his onu tetkliyor ve sıra dışı bir şey yapmaya itiyor. Amacı rahatlığa alışmak değil. Aksine, o yeni tecrübeler edinmek istiyor."
"Wild", 5 Şubat 2015 tarihinde Alman sinemalarında gösterime girecek. Eski eşi Ryan Philippe'den iki şimdi eşi Jim Toth'tan da bir çocuk sahibi olan oyuncu bu sahneler konusunda Toth'tan destek gördüğünü de söyledi.