Yıllar önce bir açılışta karşılaştılar sonrasında ise Best Model yarışmasında. Yarışma kampında her gün selamlaştılar. İkisi de yarışmada birinci oldu. Yarışmadan sonra defileden defileye koştururken yine biraraya geldiler. Ve bir süre sonra büyük aşk başladı. Yine 1998 yılında Moskova'ya bir defileye gittiler ve aralarında bir yakınlaşma başladı...

Evlenme teklifini erkek yaptı... Hatta teklif heyecan vericiydi... Kadın, teklifi şöyle anlatmıştı: "Bir gün arabada sinemaya gidiyoruz. Ani bir fren yaptı, bana dönüp 'Ben seninle evlenmek istiyorum' dedi"...

Evlendiler ve bir de oğulları oldu... Kadın, bu durumu da şöyle yorumlamıştı:

"Üçümüz birlikte tatile çıktık ve çok güzel şeyler paylaştık, tam bir aile olduk hem de güzel bir aile olduk"...

BOŞANIYORLAR MI?

Sema Şimşek ve Burak Hakkı'dan bahsediyoruz. "Bu güzel öykü bitiyor mu?" dedirten bazı iddialar dolaşıyor şimdi ortalıkta. Bugün çıkan bazı haberlerde çiftin boşanacağı iddia ediliyor. İddiaya göre, Şimşek, Hakkı'ya boşanma davası açtığını söyledi. Hatta Hakkı'nın, bu konuda avukatını bilgilendirdiği de öne sürüldü.

Konuyla ilgili olarak aradığımız Burak Hakkı, "Ben boşanma davası açmadım. Böyle bir durum var mı inanın bilmiyorum. Sema Hanım'ın da dava açıp açmadığını bilmiyorum. Bugün sürekli telefonum çalıyor, herkes bu konuyu soruyor. Bilmediğim bir durum için de yorum yapmak istemiyorum" dedi.

İddialar, Sema Şimşek'in boşanmak için geçtiğimiz Cuma günü avukata talimat verdiği, dün de çiftin boşanma davası için mahkemeye gitti yönünde. Fakat Hakkı, konuyla ilgili birşey bilmediğini söylüyor.

Sevilen çiftin boşanıp boşanmadığını önümüzdeki günler göstereceğe benziyor.