Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Genel olarak bizden daha iyi oynadılar. Maç boyunca ritmi geri bulup maça gelmeye çalıştık. Sonunda bunu başardık ama son hücumu çok kötü kullandık ve bu maçın en önemli anıydı" dedi.

Turkish Airlines Euroleague 28. hafta maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi 80-77'lik skorla mağlup etti.

Maçın ardından konuşan Sırp çalıştırıcı, "Genel olarak bizden daha iyi oynadılar. Maç boyunca ritmi geri bulup maça gelmeye çalıştık. Sonunda bunu başardık ama son hücumu çok kötü kullandık ve bu maçın en önemli anıydı. Bunun neden olduğunu net bir şekilde anlamamız gerekiyor. Elimizdeki kaliteli oyuncularla daha farklı olması gerekiyor. Rotasyonumuz çok kısa bazı oyuncularımız sakatlık yaşıyor. Bogdan bizim için büyük sürpriz oldu neredeyse hiç antrenman yapmadan oynamak istedi. Bizim için çok önemli örnek oldu. Ne olursa olsun sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ANADOLU EFES CEPHESİ

Anadolu Efes Başantrenörü Velimir Perasovic, "Final Four'a gidene kadar savaşacağız" dedi.

Turkish Airlines Euroleague 28. hafta maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi 80-77'lik skorla mağlup etti.

Maçın ardından konuşan Perasovic, "Bence bugünkü sonuç çok güzeldi. Play-off'a kalmak genel olarak çok büyük bir başarı. Sezonun başından beri çok savaştık ama bu bizi durduracak bir şey değil Final Four'a gidene kadar savaşacağız. Maçın 33-35 dakikasında iyi oynadık ancak son çeyrekte Fenerbahçe iyi kararlar verdi ve sert oynadı. Bu noktada biz duygularımız ile oynadık diyebilirim. Ama bence biz bu maçı kazanmayı hak ettik ve sonunda da hak ettiğimizi aldık diye düşünüyorum" diye konuştu.