EL VE AYAKLARA BAKARIM
Bu aralar sevgilisi olmayan yakışıklı müzisyen, hayatında zeki ve güven duyabileceği bir kadın istiyor. Dış görünüşü de önemsediğini belirten Ecer, kadınların ilk olarak el ve ayaklarının bakımlı olup olmadığına dikkat ediyor

KÖPEKLERİ HER ŞEYİ
Yakışıklı müzisyen, ailesi ve iki köpeğiyle birlikte, okulunun bulunduğu Kıbrıs'ta yaşıyor. Hayvanları çok seven Ecer'in köpekleri French Buildog ve Chiuaua cinsi. Ecer onlarla birlikte vakit geçirmekten çok hoşlanıyor.

GÖRSELLİK ÖNEMLİ
Müzikle birlikte göze de hitap edebilmenin, vücut dilini kullanmanın ve dansın çok önemli olduğunu söyleyen Ecer, fiziğini koruyabilmek için haftanın yedi günü spor yapıyor. Sadece sebze, meyve, ızgara ve haşlama yiyecekler yiyor.

NİŞANTAŞI'NI SEVİYOR
Ecer'in en büyük iki tutkusu, müzik ve spor. Alışverişi de çok sevdiğini belirten Ecer, "İstanbul'da nerelerde vakit geçirdiğimi merak ediyorsanız; Nişantaşı'nın alışveriş için harika olduğunu söyleyebilirim" diyor.

TERMİNATÖR GİBİ
Albüm fotoğraflarında, vücudunun bazı yerlerinde robot mekanizmaları varmış gibi kurgulanan Ecer, bu fikrin fotoğrafçı Bahadır Kuyucu'nun kendisini Terminatör'e benzetmesinden dolayı ortaya çıktığını söylüyor.

KİMLİK KARTI:
Doğum tarihi: 13 Aralık 1985
Doğum yeri: Ankara
Burcu: Yay
Eğitimi: Yakın Doğu Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi
Nereden tanıyoruz: 'Kandıramazsın' albümünden...   SABAH