17 yıl sonra yeniden Kuşadası Gençlikspor Başkanı seçilen Nuri Koyunsev ile olağan kongrede işbaşına gelen siyah-beyazlı yönetim, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün onuruna Kazım Usta Restaurant"ta bir yemek verdi.
Yemekte açılış konuşmasını yapan Kuşadası Gençlikspor Başkanı Nuri Koyunsev, 17 sonra siyah-beyazlı camiada yeniden başkan olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Takımımız amatör kümeye düşmüş olabilir. Ama öncelikle tüm camiayı Sayın Belediye Başkanımızın da desteğiyle toparladık ve kongreye gittik. Bundan sonra sadece futbolda değil, salon sporlarında ve deniz sporlarında da etkin olacağımız çalışmalar yapacağız. Kuşadası"nı sporla yeniden barıştıracağız” dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise, Kuşadası Gençlikspor"un yeniden yapılanma sürecinin büyük önem taşıdığını belirterek, “ Bu süreçte belediye olarak spor kulübümüze her türlü desteği vereceğiz. Kuşadası Gençlikspor, Kuşadası halkı için büyük önem taşıyor. Bu önemli kurumu yeniden ayağa kaldıracağız” diye konuştu.