Ziyarette Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Çenet ve kurum yöneticileri de çocuklara eşlik etti.
Ziyarette konuşan Vali Vekili Ulusoy, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla o günün içinde bulunduğu haftanın ''Gençlik Haftası'' olarak kutlandığını belirtti. Gençlerin sağlıklı yetişmesinin, eğitimden en üst düzeyde faydalanmalarının ve teknoloji kullanarak bütün bilgilere en hızlı şekilde ulaşmalarının ülkemizin geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Ulusoy, ''Gençlerin iyi yetişmesi, gelişmemiz için en temel unsurdur. Büyük Atatürk'ün armağan ettiği bu gün dolayısıyla, gençlerimize düşen görev, olağanüstü boyutlarda. Gençlerimizin bunu kavradığını inanıyorum'' dedi.
Aydın Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilal Çenet de hafta dolayısıyla devle büyüklerini ziyaret ettiklerini belirterek, amaçlarının çocuklarla devlet büyükleri arasında birliktelik oluşturmak olduğunu ifade etti. Hafta içerisinde bir takım etkinlikler gerçekleştireceklerini açıklayan Çenet, ''Bu etkinliklerimiz içerisinde masa tenisi ve langırt turnuvası var. Ayrıca 22 Mayıs'ta yemekli bir konser organizasyonumuz var. Haftayı canlı tutmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın motivasyonlarını yükseltmek en büyük arzumuz'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından SHÇEK yurdunda kalan çocuklar Vali Vekili Celal Ulusoy'a çiçek ve kendi yaptıkları Atatürk resmini hediye ettiler.