Genç hocanın özellikle Sakaryaspor"da mükemmel bir grafik çizen ve attığı 17 golle parmak ısırtan Özgürcan"ı mutlaka A takıma almayı düşündüğü öğrenildi. Korkmaz"ın bu kararına Sarı-Kırmızılı yönetimin de büyük destek verdiği vurgulandı.

Emre Aktaş sürprizi
Ligin ikinci yarısında Bank Asya 1. Ligi"ni adeta kasıp kavuran Adanaspor"a attığı gollerle büyük katkıda bulunan forvet Emre Aktaş, Galatasaray"ın transfer listesine girdi. Trabzonspor"un da peşinde olduğu öğrenilen 22 yaşındaki futbolcu için oyuncu takası artı para önerileceği, Emre"nin de Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi çok istediği öğrenildi. Emre Aktaş, futbol otoriteleri tarafından Chelsea"nin Fransız yıldızı Anelka"ya benzetiliyor.

Gurbete sınır geldi!
2007/2008 sezonuyla birlikte kadro operasyonuna girişip takımı gençleştiren Galatasaray"da, Barış ve Serkan Çalık gibi gurbetçi oyuncular Türk futboluna kazandırılmıştı. Sarı-Kırmızılılar yine Avrupa ülkelerindeki gurbetçi futbolcu arayışını sürdürüyor, fakat bu kez aday oyunculara yaş sınırı getirildi! Yeni sezonda Cim Bom"a tecrübesiz gurbetçi alınmayacağı, transfer edilen her oyuncuda doğrudan takıma girebilme potansiyeli aranacağı ifade edildi.

Fanatik