Fahri Semerci Başkanlığı"ndaki CHP Söke Gençlik Kolları Söke"deki sekiz mahalle muhtarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Söke CHP Gençlik Kolları Başkanı Fahri Semerci, vatandaşın sorunlarını en iyi bilen seçilmişler olan muhtarımızın görüşlerini almanın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"nun muhtarlara verdiği değeri anlatmak için çalışmalarına mahalle muhtarlarından başladıklarını söyledi. Halkın temsilcisi muhtarlıkların demokrasiyi en güzel yaşatan kurumların başında geldiğini söyleyen söke CHP Gençlik Kolları Başkanı Fahri Semerci; “Muhtarımız demokrasiyi en yalın şekilde yaşıyorlar. Muhtar adayları kişisel olarak adaylığını koyar ve halkımız muhtarını seçer. Demokrasiyi bu kadar güzel yaşayan muhtarımızın sorunlarını çözecek olan parti Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi.
Seçimle gelen muhtarların sosyal güvenlik primlerinin de devlet tarafından karşılanması gerektiğine dikkat çeken Semerci; “Muhtarlarımıza yaptığımız ziyaretler bizim açımızdan olduğu kadar muhtarlarımız açısından da olumlu geçtiğini düşünüyoruz. Söke CHP Gençlik Kolları olarak, muhtarlarımızın yanında olduğumuz gibi sorunlarının da sadece kendilerinin değil halkın sorunu olduğunu belirtmek isteriz” diye konuştu.